#ISG20 2014; 10 Sessies met alleen info over Online Sales in de Automotive!

#ISG20 Internet Sales Group G20 start deze maand!

Vorig jaar starten wij met een experiment, genaamd: #ISG20 Een 1dags evenement geinspireerd en heftig afgekeken van de zg 20groups uit de VS. Ga gewoon met 20dealers een dag zitten, liefst van hetzelfde merk, uit verschillende staten, nodig wat sprekers uit op bepaalde gebieden en leer van elkaar en van elkaars ervaringen! Nu lukt dat in Nederland wat moeilijker, met betrekking tot merken versus staten want iedereen is bijna de grootste concurrent van zijn buurman met hetzelfde merk, doordat wij maar zo’n klein landje zijn. Maar dat kennis delen dat lijkt iedereen wel wat, toch? En wat nog eigenlijk belangrijker is: De sprekers mogen hun eigen product niet pitchen! Gewoon je kennis en ervaring uitwisselen zodat we allemaal beter worden!

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=OOldHg_djGc]

2013
In 2013 hebben wij er in totaal 5 gedaan. Want wat met een experiment begint dat groeide langzaam uit tot een leuke dag met vele inspirerende sessies en sprekers! Sprekers zoals Maarten Palthe, Rogier Smulders en Ruud Prins kwamen vaker dan 1x langs en zelfs Brian Pasch heeft een presentatie gedaan bij een #ISG20. Dat smaakte dus naar meer!

2014
In 2014 doen we er dus 10 meetings, waarin minimaal 2x Brian overkomt uit Amerika om de laatste denkwijzen en strategieën onder onze Nederlandse aandacht te brengen! De eerste start dus op 25 februari met een keur aan sprekers en presentaties! Ondergetekende zal een presentatie geven over de afgelopen NADA2014 met een aantal leuke nieuwe zaken op het gebied van online salesprocessen en optimalisatie technieken! Roy Roelofs gaat een presentatie geven wat er allemaal mogelijk is op het gebied van mobiel en apps voor het dealerbedrijf en welke best practices die al heeft verzameld! Michel van Roon neemt de bezoekers mee op de voor vele ‘enge’ wereld van Social Media! De wereld, doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg, zeker niet opgaat!

Rogier Smulders gaat u meenemen in de wereld van statistieken, niet de standaard Gaspedaal statistieken, maar hoe bekijk je nu statistieken en welke zaken zijn relevant (VDP views) en welke niet. Sturen op de onderbuik is er niet meer bij na deze sessie! Enne de laatste spreker? Die houden we nog ff geheim!

Lees ook

#DCDW invest in people
15 februari 2024

Waarom je wel moet investeren en de tijd moet nemen!

Eindelijk winst #DCDWeekupdate
9 februari 2024

Eindelijk winst

1 februari 2024

Daar zitten we weer!

25 januari 2024

Aandeelhouder Carmen Automotive BDC