Nieuw boek van Paul de Vries: ‘Lead the way op de digitale snelweg’

‘Lead the way op de digitale snelweg’

_VDV9931

Tijdens het afgelopen Automotive Dealerholdingseminar op 12 november, presenteert Paul de Vries, oprichter van Nieuweautokopen.nl, zijn eerste boek: ‘LEAD THE WAY op de digitale snelweg’, over online autoverkoop. Het boek is een bundeling van columns en blogs van de Vries, geïnspireerd op verhalen uit de Amerikaanse markt waar online autoverkoop een veel dominantere rol speelt in vergelijk met Nederland. De Vries zet zijn ervaring en enthousiasme in om autobedrijven succesvoller te maken.

_VDV9933

’’Er is in Nederland nog veel te winnen als het gaat om online autoverkoop’’ aldus Paul de Vries, oprichter van Nieuweautokopen.nl. ’’Met het boek wil ik ondernemers inspireren en helpen om online succesvoller te worden.’’

_VDV9939

‘LEAD THE WAY, op de digitale snelweg’, is een bundeling van 90 blogs over de kansen en bedreigingen van het onlinekanaal in de autobranche. De Vries put uit zijn rijke verleden, ervaringen als ondernemer en kennis opgedaan in onder meer de Verenigde Staten.

_VDV9950

Boek bestellen

Uiteraard kunt u ook het boek bestellen: “Lead the Way op de digitale snelweg” Het boek is zowel in hardcopy als e-book verkrijgbaar. Bestellen kan via de website: Kannietbestaatniet.nl

Over Paul

Paul de Vries (bouwjaar 1972) begon zijn carrière als pompbediende. Via de showroomvloer groeide hij uit tot autoriteit op het gebied van online marketing in de autobranche. Hij richtte de webwinkel Nieuweautokopen.nl op, inmiddels onderdeel van Marktplaats.nl, waarvan Silicon Valley-gigant eBay eigenaar is. Na de verkoop is Paul nog steeds verbonden aan de autowebsite. Daarnaast is Paul een veel gevraagd motivator, gastspreker, keynotespreker en workshoptrainer.

Lees ook

#DCDW invest in people
15 februari 2024

Waarom je wel moet investeren en de tijd moet nemen!

Eindelijk winst #DCDWeekupdate
9 februari 2024

Eindelijk winst

1 februari 2024

Daar zitten we weer!

25 januari 2024

Aandeelhouder Carmen Automotive BDC