Nieuweautokopen.nl organiseert de eerste Internet Sales G20 in Nederland

Eerste Internet Sales G20 in Nederland op 14 november bij Nieuweautokopen.nl
Op woensdag 14 november houdt Nieuweautokopen.nl de eerste Nederlandse Internet Sales G20. Twintig dealerbedrijven komen op uitnodiging van Nieuweautokopen.nl bij elkaar om te praten over de online Automotive wereld!
Doel van deze leerzame sessie is om met gelijkgestemden over de kansen en bedreigingen van het online saleskanaal in de autobranche te brainstormen.

De G20 bestaat uit 20 dealerbedrijven van hetzelfde merk, maar ook 20 grote, vergelijkbare bedrijven kunnen deel uitmaken van de G20. Dus bijvoorbeeld twintig Kia-dealers of twintig single point-dealers uit verschillende regio’s van het land komen bijeen om in alle openheid van elkaar te leren en kennis met elkaar te delen.  De regiospreiding is dan ook van belang.

Hoe ziet zo’n dag eruit?  Na de ontvangst in het aflevercentrum van Nieuweautokopen.nl in Almere, gaat de G20  heel concreet elkaars bedrijven en vooral webstites bekijken om de sterke en minder sterke punten te bepalen. Dit gebeurt aan de hand van de Google Analytics cijfers, SEO, SEM, Social Media, statistieken, occasionpresentatie en ZMOT.


Aan de hand van de resultaten worden punten bepaald die kunnen worden verbeterd en of veranderd. Bij alle activiteiten op deze 1-daagse bijeenkomst staat de online-klant centraal; vraagt de groep zich steeds af hoe de klant kan worden aangespoord om vooral zaken te doen met een van de G20-deelnemers in plaats van met diens buurman.

De G20 wordt geleidt door Paul de Vries, oprichter van Nieuweautokopen.nl en gastheer deze dag. Ook zullen er specialisten op andere vakgebieden aanschuiven om ook vanuit andere invalshoeken naar de resultaten te kijken.

Aan het einde van de dag zullen de deelnemers vol frisse ideeën terugkeren naar hun bedrijf om met de opgedane kennis en ervaring de concurrentie te lijf te gaan. Kosten voor deze dag bedragen slechts € 195,– per persoon (1 deelnemer per bedrijf). De bijeenkomst is bedoeld voor  directieleden, eigenaren en verkoopleiders.

Aanmelden klik hier voor single point dealer bedrijven alle merken( per regio wordt de aanmelding beoordeeld)

Lees ook

#DCDW invest in people
15 februari 2024

Waarom je wel moet investeren en de tijd moet nemen!

Eindelijk winst #DCDWeekupdate
9 februari 2024

Eindelijk winst

1 februari 2024

Daar zitten we weer!

25 januari 2024

Aandeelhouder Carmen Automotive BDC