Nieuweautokopen.nl sponsert de R.A.P. Ralley

R.A.P. Ralley
Toeren door Europa in Tweedehandsauto’s van maximaal 500 euro, een veeleisend parcours, uitdagende opdrachten, een goed doel steunen en daarnaast óók nog eens proberen als eerste op de plaats van bestemming aan te komen. De R.A.P. Rally 2011 is meer dan enkel een autorace!

Het goede doel
Naast een overvloed aan rokende motoren, piepende banden en slippende wagens, zal ook een dag in het teken staan van stichting Onderdak Zonderdak: 42 deelnemers zullen hun mankracht ter beschikking stellen voor het goede doel en bouwen aan de toekomst van stichting Onderdak Zonderdak. De stichting ondersteunt families die getroffen zijn door een ramp en daarbij hun huis zijn kwijtgeraakt.

Rally Rijden
Op zaterdag 13 augustus om 09:00 uur is het zover, dan zal het startschot gegeven worden en de strijd los barsten. Het laatste buitenhuis van Amsterdam, Huize Frankendael, zal het decor zijn voor de start van de R.A.P. Rally. Vanaf daar zullen alle deelnemers op volle toeren richting de eerste bestemming vertrekken, die tot vlak voor het startsein nog onbekend zal zijn. Gedurende de rally zal de route zich stukje bij beetje openbaren. Elke ochtend krijgen de teams informatie die hen tot aan de volgende bestemming zal leiden. Om zonder problemen op de juiste plaats van bestemming aan te komen zullen zowel de rijkunsten als navigatie skills van de coureurs op de proef gesteld worden. Onderweg zullen namelijk de nodige opdrachten en puzzels moeten worden uitgevoerd en opgelost. De snelheid en nauwkeurigheid waarmee dit gebeurd zal alles bepalend zijn voor het succes van de teams.

Get to the finish
De R.A.P. Rally is een Challenge die zijn weerga niet kent. Na zes dagen toeren door Europa, 2500 kilometer aan asfalt en de nodige feestjes, zal uiteindelijk Praag bereikt worden. In deze stad rest de deelnemers nog een laatste taak. De auto’s moeten verkocht worden om vervolgens met het vliegtuig terug te keren naar Amsterdam.

De rap rally is te volgen via www.raprally.nl
twitter: follow@raprally

De R.A.P. Rally is continu op zoek naar nieuwe sponsoren die het goede doel en de R.A.P. Rally willen ondersteunen. Naast verschillende mogelijkheden voor bedrijfsreclame krijgen sponsoren van de Rally ook allerlei media exposure. Voor meer informatie kan contact worden opgenomen viamailto:info@raprally.nl

Lees ook

#DCDW invest in people
15 februari 2024

Waarom je wel moet investeren en de tijd moet nemen!

Eindelijk winst #DCDWeekupdate
9 februari 2024

Eindelijk winst

1 februari 2024

Daar zitten we weer!

25 januari 2024

Aandeelhouder Carmen Automotive BDC