Online Sales Training voor nieuwe autoverkopers!

Nieuwe verkoopmedewerkers? 1 september workshop: ‘Betere conversie in online leads’

Beginnen binnenkort ook weer bij u nieuwe verkoopmedewerkers welke nog onervaren, niet getraind, maar wel enthousiast zijn? Zijn dat ook niet de verkopers die voor u de leads gaan opvolgen welke via de verschillende online kanalen(eigen website, importeur) binnenkomen? Gaan ze dat doen met de informatie van uw meer ervaren verkopers die er niet in slagen om dit tot een succes brengen? Online- en call leads zijn nu en in de toekomst van het grootste belang om succesvol te zijn en te worden. Alleen daarom al, is het ook voor uw succes en de motivatie van uw nieuwe verkoopmedewerkers van belang dat deze met de juiste materialen, technieken en informatie de leads gaan behandelen!

 

aanmelden kannietbestaatniet.nl

 

Over Paul
Paul de Vries, oprichter van Nieuweautokopen.nl(nu onderdeel van eBay) en online lead specialist met meer dan 15 jaar ervaring in de opvolging van leads in de Automotive geeft een all-hands workshop in de betere conversie in online leads. Best practices, theorie en handvatten worden aangereikt waarmee uw nieuwe verkopers direct aan de gang kunenn om van leads een succes te maken! Deze workshops zijn een groot succes, een aantal reviews op Linkedin van deelnemers zegt al genoeg!

 

Reviews:
Afgelopen dinsdag de workshop “Beter conversie online leads” gehad van Paul. Ondanks dat wij al ver zijn met ons KCC kunnen we toch weer nieuwe dingen meenemen vanuit deze workshop. Zo blijven we continue verbeteren.

Paul is in staat om je in korte tijd aan het denken te zetten over zaken waarvan je dacht dat je ze goed op de rit had. Hij geeft je eye-openers, waardoor je direct stappen kunt zetten om jezelf of je organisatie te verbeteren

Gisteren heb ik samen met mijn collega’s een workshop mogen volgen van Paul de vries.
Het was heel erg leerzaam en een enorme Eye opener. Na deze training ga ik de ”Online” auto wereld met alle vertrouwen tegemoet!

 

 

Video:

Investering:
Partners van Nieuweautokopen.nl krijgen 50% korting op deelname aan deze workshop!  De investering voor uw autoverkoper is 395Euro, voor partners van Nieuweautokopen.nl is slechts 195Euro excl. BTW Aanmelden kan hier!

Lees ook

#DCDW invest in people
15 februari 2024

Waarom je wel moet investeren en de tijd moet nemen!

Eindelijk winst #DCDWeekupdate
9 februari 2024

Eindelijk winst

1 februari 2024

Daar zitten we weer!

25 januari 2024

Aandeelhouder Carmen Automotive BDC