Onze nieuwe manier van leads kwalificeren voor Nieuweautokopen.nl!

Onze manier van kwalificeren is veranderd!

Leads Nieuweautokopen.nl

U als dealer zal het vast gemerkt hebben, onze manier van een lead aanleveren is veranderd! De eerste reactie zal vaak anders zijn, waarom veranderen wat goed werkt? Echter ook wij willen verder groeien en ontwikkelen en daar horen ook deze ontwikkelingen bij. Wij hebben veel onderzoeken gedaan naar welke leads beter converteren. Daarin vroegen wij ons af of we altijd een lead moeten bellen, of deze ook online kunnen kwalificeren. Uit alle onderzoeken kwam naar voren dat de verkoper uiteindelijk het meest bepalend is voor de consument in het verkoopproces. Daarnaast hebben wij gevraagd, welke vragen relevant zijn om tot een passende offerte te kunnen komen voor de klant. Daar kwamen de volgende vragen uit:

    • Naar welke kleuren gaat uw voorkeur uit?
    • Waar moet de nieuwe auto minimaal van zijn voorzien? (airco, automaat etc.)
    • Staat u open voor een andere uitvoering als dat een voordeel voor u oplevert met betrekking tot prijs of levertijd?
    • Hoe wilt u de auto aanschaffen? (zakelijk, prive, etc.)
    • Welke stappen heeft u al doorlopen? (o.a. showroombezoek, proefrit, reeds offerte ontvangen)

Dat hiermee een betere, kwalitatieve lead ontstaat is duidelijk. En voornamelijk dat er voor u informatie uitkomt, waar u een offerte mee op kunt maken. Dit betekent ook dat wij, waar mogelijk, deze vragen eerst online stellen en deze leads direct door zullen zetten. Elke lead die de vragen heeft beantwoord kunnen we daarmee sneller doorzetten en kunt u sneller voorzien van een passend voorstel.

Leads die nog geen kwalitatieve online survey hebben ondergaan, zullen wij nog steeds telefonisch kwalificeren voordat wij deze doorzetten.

Lees ook

#DCDW invest in people
15 februari 2024

Waarom je wel moet investeren en de tijd moet nemen!

Eindelijk winst #DCDWeekupdate
9 februari 2024

Eindelijk winst

1 februari 2024

Daar zitten we weer!

25 januari 2024

Aandeelhouder Carmen Automotive BDC