Paul gaat verder met Nieuweautokopen.nl

Vanaf 1 december richt Paul de Vries zich volledig op het bedrijf dat hij drie jaar geleden heeft opgericht: www.nieuweautokopen.nl. De Vries heeft afscheid genomen van Eric Selles Cars, waar hij directeur was. Dat neemt niet weg dat de banden met dat bedrijf blijven bestaan: Eric Selles Cars zal als eerste autobedrijf een innovatieve internetmodule van nieuweautokopen.nl in gebruik nemen.

Drie jaar geleden startte Paul de Vries www.nieuweautokopen.nl, de eerste website waar het mogelijk was om vanachter de PC een nieuwe auto te bestellen. Deze baanbrekende manier van auto’s verkopen was van meet af aan een succes en dat werd nog eens versterkt doordat het twee jaar geleden ook mogelijk werd om via de site een auto in te ruilen. Het merk nieuweautokopen.nl won bovendien aan kracht doordat de gerenommeerde occasionsite Autotrader er nauw mee ging samenwerken.

Groot potentieel

De Vries heeft nieuweautokopen.nl opgezet naast zijn werk als vestigingsdirecteur bij Chrysler, Jeep en Dodge dealer Eric Selles en het Ssangyong-dealerschap in Apeldoorn. Vanaf nu richt hij zich volledig op www.nieuweautokopen.nl. Paul de Vries: “Mijn focus is nu voor de volle 100% gericht op het kopen en inruilen van auto’s via internet. Daar ligt nog een groot potentieel. Dat ga ik verder uitwerken met nieuweautokopen.nl, maar ook met nieuwe concepten als www.leaseorder.nl (genomineerd voor de Fleet Innovatieprijs 2008) en www.autodealershopper.nl. Daarbij staan er nieuwe samenwerkingsverbanden op stapel.”

Dealerwebsites

Nieuweautokopen.nl richt de aandacht de komende tijd vooral op de in eigen huis ontwikkelde dealermodule. Dat betekent dat ook ‘traditionele’ autobedrijven het mogelijk gaan maken om het hele koopproces via internet te laten plaatsvinden. Klanten worden zo in staat gesteld om bij een merkdealer voor een scherpe prijs te kopen. Paul de Vries: “Deze module is geheel uitgevoerd in de ‘look and feel’ van de desbetreffende dealer. We zijn ervan overtuigd dat we merkdealers hiermee nieuw potentieel bieden. Dat potentieel zien dealers zelf ook: Eric Selles Cars is de eerste merkdealer in Nederland die gebruik gaat maken van deze module.”

Lees ook

#DCDW invest in people
15 februari 2024

Waarom je wel moet investeren en de tijd moet nemen!

Eindelijk winst #DCDWeekupdate
9 februari 2024

Eindelijk winst

1 februari 2024

Daar zitten we weer!

25 januari 2024

Aandeelhouder Carmen Automotive BDC