Paul gaat verder met Nieuweautokopen.nl

Vanaf 1 december richt Paul de Vries zich volledig op het bedrijf dat hij drie jaar geleden heeft opgericht: www.nieuweautokopen.nl. De Vries heeft afscheid genomen van Eric Selles Cars, waar hij directeur was. Dat neemt niet weg dat de banden met dat bedrijf blijven bestaan: Eric Selles Cars zal als eerste autobedrijf een innovatieve internetmodule van nieuweautokopen.nl in gebruik nemen.

Drie jaar geleden startte Paul de Vries www.nieuweautokopen.nl, de eerste website waar het mogelijk was om vanachter de PC een nieuwe auto te bestellen. Deze baanbrekende manier van auto’s verkopen was van meet af aan een succes en dat werd nog eens versterkt doordat het twee jaar geleden ook mogelijk werd om via de site een auto in te ruilen. Het merk nieuweautokopen.nl won bovendien aan kracht doordat de gerenommeerde occasionsite Autotrader er nauw mee ging samenwerken.

Groot potentieel

De Vries heeft nieuweautokopen.nl opgezet naast zijn werk als vestigingsdirecteur bij Chrysler, Jeep en Dodge dealer Eric Selles en het Ssangyong-dealerschap in Apeldoorn. Vanaf nu richt hij zich volledig op www.nieuweautokopen.nl. Paul de Vries: “Mijn focus is nu voor de volle 100% gericht op het kopen en inruilen van auto’s via internet. Daar ligt nog een groot potentieel. Dat ga ik verder uitwerken met nieuweautokopen.nl, maar ook met nieuwe concepten als www.leaseorder.nl (genomineerd voor de Fleet Innovatieprijs 2008) en www.autodealershopper.nl. Daarbij staan er nieuwe samenwerkingsverbanden op stapel.”

Dealerwebsites

Nieuweautokopen.nl richt de aandacht de komende tijd vooral op de in eigen huis ontwikkelde dealermodule. Dat betekent dat ook ‘traditionele’ autobedrijven het mogelijk gaan maken om het hele koopproces via internet te laten plaatsvinden. Klanten worden zo in staat gesteld om bij een merkdealer voor een scherpe prijs te kopen. Paul de Vries: “Deze module is geheel uitgevoerd in de ‘look and feel’ van de desbetreffende dealer. We zijn ervan overtuigd dat we merkdealers hiermee nieuw potentieel bieden. Dat potentieel zien dealers zelf ook: Eric Selles Cars is de eerste merkdealer in Nederland die gebruik gaat maken van deze module.”

Lees ook

18 januari 2022

2022: Wat ga jij doen?

11 januari 2022

Anticiperen op de lockdown! Waarom jouw online showroom juist nu belangrijk is!

21 december 2021

Het autobedrijf van nu heeft een desk manager nodig!

4 januari 2022

Jaaroverzicht: Wat was 2021 voor jaar voor Paul de Vries en #DCDW?