Ventavid is één van de hoodsponsoren van de #DCDW van 11 november!

Robert Wiesman en de kracht van video opvolging!

Ventavid één van de oplossingen voor leadopvolging middels video is één van de hoofdsponsoren van de Digital Car Dealer Workshop op 11 november. Specifiek de sessie van Robert Wiesman, YourHyundaiguy, welke wereldberoemd is in de Amerikaanse Automotive door zijn unieke video lead opvolging en personal branding!

Robert zal onder andere de kracht van video in de dagelijkse werkzaamheden van de autoverkoper anno 2015 laten zien, en welke resultaten dit brengt als je dit consequent doet.

Over Ventavid

Ventavid is een Nederlandse Start-up over video-opvolging in het dealerbedrijf. Kees Oldehage, één van de founders komt vanuit de praktijk, en weet dus als geen ander in welke omstandigheden de autoverkoper van 2015 zich moet kunnen onderscheiden ten opzichte van de concurrentie.

Aanmelden voor de #DCDW?

Aanmelden kan voor alle dealers van Nieuweautokopen.nl met maximaal twee personen. Bent u dealer, maar nog geen partner/lid van Nieuweautokopen.nl dan bent u ook van harte welkom op deze #DCDW. De kosten bedragen dan 195Euro excl. BTW pp. Aanmelden kan hier!

Over Paul de Vries

Paul de Vries is tegenwoordig head van Nieuweautokopen.nl bij Marktplaats en eBay, nadat Paul Nieuweautokopen.nl in 2015 heeft verkocht aan eBay. Paul is tevens sales trainer en geeft vaak workshops in betere conversies in online leads en salespresentaties bij dealers en importeurs. Meer informatie vindt u op: Kannietbestaatniet.nl

Lees ook

#DCDW invest in people
15 februari 2024

Waarom je wel moet investeren en de tijd moet nemen!

Eindelijk winst #DCDWeekupdate
9 februari 2024

Eindelijk winst

1 februari 2024

Daar zitten we weer!

25 januari 2024

Aandeelhouder Carmen Automotive BDC