We mogen weer! Nieuweautokopen.nl weer in veilige haven!

Nieuweautokopen.nl start door!
Paul de Vries, oprichter en mede-eigenaar van Nieuweautokopen.nl, is weer volledig eigenaar van de grootste autowebwinkel van Nederland. De Vries heeft vandaag overeenstemming bereikt met de curator van Koops Furness. Deze grote en bekende automotive holding was voor 75% eigenaar van Nieuweautokopen.nl en ging onlangs failliet. Met de deal is de toekomst van Nieuweautokopen.nl gewaarborgd.

lease uw nieuwe auto online

Na een onrustige periode is Nieuweautokopen.nl weer in kalm vaarwater terecht gekomen. De oprichter Paul de Vries heeft vandaag alle activa van Nieuweautokopen.nl overgenomen van de curator die de zaak Koops Furness behartigt en deze ondergebracht in een nieuwe BV. Het bedrijf gaat verder onder dezelfde naam: Nieuweautokopen.nl.
Paul de Vries: “We hebben negen jaar geïnvesteerd in Nieuweautokopen.nl en de autowebwinkel laten uitgroeien tot de grootste online autoverkoper van Nederland. Het is een bedrijf dat groeit en er zit bovendien ontzettend veel kennis en ervaring in. Ik ben ongelooflijk blij weer voor de volle 100% eigenaar van de webwinkel te zijn, dit na een onrustige periode door het faillissement van een mede-eigenaar. Vanaf vandaag kunnen wij ons weer op de toekomst gaan richten.”

Maar weinig klanten zullen iets hebben gemerkt van de schermutselingen achter de schermen. Nieuweautokopen.nl draaide gewoon door en beleefde afgelopen kwartaal zelfs zijn beste periode ooit. De Vries nogmaals: “We hebben inmiddels aangetoond dat een autowebwinkel bestaansrecht heeft, daarom is vandaag zo’n belangrijke dag. Op papier is er een en ander veranderd, voor de klant is alles bij hetzelfde gebleven. Nieuweautokopen.nl kan verder en gaat volgas door om de beste deal voor een nieuwe auto boven tafel te halen. Ongeacht merk en natuurlijk altijd via de officiële merkdealer.”

Lees ook

Waarom de ‘two way connection’ van Marktplaats belangrijk is!
7 augustus 2023

Waarom de ‘two way connection’ van Marktplaats belangrijk is!

31 juli 2023

Vakantie!

24 juli 2023

Help, ik heb unieke kopers nodig!

17 juli 2023

De CX Awards: wie is de beste dealer qua verkoop?