Workshop: Betere conversie met online auto leads!

Op 11 september organiseert Nieuweautokopen.nl een workshop in de verbetering van uw conversie van (online) leads!

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=Tkcfbn2a8Y4?rel=0]

 

Beter worden in online leads is niet het domein van een gemiddelde KCC of BDC medewerker maar in basis, het werk van elke goede autoverkoper in het autodealerbedrijf. Nu is de wereld aan het veranderen en de klant zeer zeker en het is dan ook aan de autoverkoper om mee te gaan in deze tijd. Leads zijn daarin het nieuwe goud! Maar hoe wordt je nu beter in die ‘enge’ leads?

Simpel, leer van de beste! Of te wel de experts van Nieuweautokopen.nl hebben meer dan 10 jaar ervaring in het procesmatig opvolgen van leads en hebben daarmee aantoonbaar meer dan duizenden nieuwe auto’s verkocht. Allemaal naar aanleiding van een online lead….

Conversie
Een conversie van 15% is de norm, niet een uitschieter, maar iets wat elke getrainde en gemotiveerde verkoper kan halen mits die maar weet, wat die moet weten! En dat is onze kennis en ervaring in het behandelen van online leads.

Workshop
Paul de Vries organiseert op 11 september een workshop genaamd “betere conversie’s met online leads” waarin Paul al zijn kennis en ervaring deelt welke cruciaal zijn om je aantallen sales in leads te verdubbelen! Occasions of nieuwe auto leads, van een importeur of actiewebsite, van autoportaal of uw eigen dealerwebsite? Elke lead is waardevol en daarmee je beste kans op meer orders!

Voor wie bestemd?
Voor alle verkopers die werk willen maken van online leads en die het niet aan het toeval willen overlaten welke leads ze wel of niet verkopen, maar die beseffen dat succes bij hun zelf begint!

Investering?
Partners van Nieuweautokopen.nl betalen slechts 195Euro per deelnemer, andere deelnemers van dealers welke nog niet zijn aangesloten bij Nieuweautokopen.nl betalen 395Euro. Workshop is een volledige dag, incl. lunch (is inbegrepen)

Aanmelden
U kunt zich direct aanmelden via deze link

Lees ook

Leadopvolging belangrijk, ook in 2024!
21 december 2023

Leadopvolging belangrijk, ook in 2024!

DCDWeekupdate - waarom ook Tesla zijn voorraad op portals zet
14 december 2023

Waarom ook Tesla zijn nieuwe Tesla voorraad op portals zet!

Moet je wel terug in de marketinguitgaven?
8 december 2023

Moet je wel terug in de marketinguitgaven?

Een voorraadauto kort € 86,- per dag in de VS!
30 november 2023

Een voorraadauto kost € 86,- per dag in de VS!