Dag 4 NADA in San Francisco

Dag 4, de laatste dag!

De zondag is bij de NADA altijd wel anders. Vaak begint die vroeg met of een kerkdienst of bijvoorbeeld een inspirational session. Nu met Dr. Beck welke de Mount Everest heeft overleefd op een ongelofelijke wijze, en dit ook op zo’n wijze kan overbrengen!

Daarna had ik nog drie workshops, een van Sean Stapleton van Vinsolutions. Een bedrijf wat ongelofelijke goede websites bouwt icm met eenI ILMS en CRM module die met elk DMS praat van elk merk, kijk dat is iets waar NL dealers ook op zitten te wachten!

De laatste twee workshops waren van Google, Ebay, Twitter en Facebook welke in duopresentaties hun producten lieten zien, waarmee dealers meer en voor een betere ROI hun nieuwe auto’s, occasions en service kunnen verkopen. Waar Facebook en Twitter alleen maar aan het verkopen waren, waren Google en Ebay echt de dealers aan het helpen met leuke tricks en tips. Al met al de moeite waard. Mijn notitieboekje is toch weer aangevuld met zeer veel waardevolle tips, tips waar elke Nederlandse dealers wat aan kan hebben! Daarom organiseren wij op 31 maart in Almere de #DCDW met o.a. de laatste feiten en nieuwtjes vanuit de NADA 2015. Aanmelden kan hier! Meer info hier!

Lees ook

8 november 2022

Een nieuwe manier van presenteren van je auto voorraad! Kan het anders?

31 oktober 2022

De regel in leadopvolging is ‘direct bellen’ en als dat niet lukt………… (deel 6 van 6)

24 oktober 2022

Een faxapparaat werkt ook!

17 oktober 2022

Marketingprestaties beoordelen aan de hand van data en niet op onderbuikgevoel!