Junior Account Manager gezocht voor de #DCDW Virtual BDC!

Wie gaat bij ons de uitdaging aan?

1.DCDW_logo1

Ons Virtual BDC breidt elke week uit met nieuwe klanten die één van onze nieuwe services afnemen! Services zoals het beste KCC automotive center van Nederland, ons Virtual BDC, of onze laatste nieuwste service: De Call Track Manager! Naast dat al onze producten, uniek en uiterst effectief zijn hebben ze één ding gemeen: het vergroten van de sales bij autobedrijven (sales en after sales).

In ons team werken wij met twee senior account managers, waarbij wij graag een junior accountmanager willen toevoegen die eager genoeg is om dagelijks te leren en onder onze vleugels alles wil leren inzake de online automotive en leadopvolging in het bijzonder.

Heb je een afgeronde IVA opleiding, dan heb je zeker de voorkeur, maar ik kijk 100x liever naar de motivatie, een hands-on mentaliteit en ambitie dan naar welk diploma dan ook! Heb je dus die brandende ambitie, en affiniteit met de online automotive stuur mij dan een video van maximaal 1 minuut met daarin je motivatie waarom jij ons wil helpen om verder te groeien!

Functie inhoud

Wij verwachten van jouw een sales instelling! Account management houdt bij ons in dat je door middel van bijvoorbeeld social media marketing, online marketing en online sales met dealers en autobedrijven in contact komt om onze services onder de aandacht te brengen. Daarnaast hou je maandelijkse update calls met je klanten om de resultaten te bespreken je klanten te begeleiden om beter te worden in de opvolging van online- en call leads. Je wordt dagelijks begeleidt door onze Managing Director en maandelijks door mijzelf zodat je alle informatie kent over ons vakgebied, zodat je jezelf ook een online automotive specialist mag noemen.

Interesse? Mail je video dan naar paul@dcdw.nl

Onze services aan dealers en autobedrijven

Lees ook

22 november 2022

Een paar maanden verder, hoe staat het met Ligier in Doesburg?

8 november 2022

Een nieuwe manier van presenteren van je auto voorraad! Kan het anders?

31 oktober 2022

De regel in leadopvolging is ‘direct bellen’ en als dat niet lukt………… (deel 6 van 6)

24 oktober 2022

Een faxapparaat werkt ook!